Την ήττα 13-49 γνώρισαν οι μικροί …

Την ήττα με 13-49 με αντίπαλο την Παναχαϊκή (Β) γνώρισαν οι μικροί του Αίαντα (Β) στο κλειστό της Παναχαϊκής. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά σε όλο το παιχνίδια αλλά η διαφορά ηλικίας καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο 1ο οκτάλεπτο τα παιδιά του Αίαντα (Β) έπαιξαν καλά με καλή κυκλοφορία της μπάλας και μοίρασμα του παιχνιδιού σε όλους τους παίκτες. Η διαφορά ηλικία που μεταφραζόταν σε μεγάλη διαφορά ύψους έδινε τη δυνατότητα στα παιδιά της Παναχαϊκής να έχουν δεύτερες ευκαιρίες επίθεσης με το επιθετικό ριμπάουντ. Το οκτάλεπτο έληξε 2-8 υπέρ της Παναχαϊκής.

Ίδια εικόνα και στο 2ο οκτάλεπτο με τη διαφορά να διευρύνεται και το επιμέρους σκορ στο ημίχρονο να είναι 5-22.

Στο 3ο οκτάλεπτο η διαφορά διευρύνθηκε κατά 5 πόντους με σκορ στο τέλος του οκταλέπτου 7-29.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο η διαφορά ηλικίας έδωσε τη θέση της στην κούραση των παιδιών και έτσι το τελικό σκορ ήταν 13-49.

Τα οκτάλεπτα: 2-8, 5-22(3-14), 7-29(2-7), 13-49(6-20).

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αίαντας ΑΣΑΑ (Σωτηρόπουλος Νίκος): Σπίνος Κ. 2, Κουλής Κ. 2, Λαϊνάς Π. 5, Σπανός Α. 3, Θωμάς Ι-Α, Τσόμπος Ν., Σαλιγκος Γ., Λαϊνάς Ν., Τσόμπος Π. 1, Τρουπης Σ.

Παναχαϊκή Γ.Ε. (Μυλωνιάτης): Μιχόπουλος 3(1), Σωτηρόπουλος 4, Κροκος 6, Κοδομονδος 6, Τσουνας 8, Πολυζώης, Παγανιας 4, Μικές 6, Δριμάλας 7, Στεφανάτος 5, Καραμπέτσος, Αχιλλεόπουλος.

1ο οκτάλεπτο

2ο οκτάλεπτο

3ο οκτάλεπτο

4ο οκτάλεπτο

1 Comment

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s