Σύσκεψη σήμερα στο Παμπελοποννησιακό …

Από το Γραφείο Δημάρχου έχουμε λάβει, όπως και όλα τα αθλητικά σωματεία της Πάτρας, πρόσκληση για συμμετοχή στην ευρεία σύσκεψη όλων των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Αθλητικών Φορέων της πόλης που θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στο Press Room του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Συγκεκριμένα η πρόσκληση αναφέρει:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Τηλ.: 2613 610-355
Fax: 2610 279-572
E-mail: patrasmayor@gmail.com
Πάτρα 16 /03 /2016
Αρ .Πρωτ. : 1098/30260

ΠΡΟΣ
Πρωτοβάθμιες & Δευτεροβάθμιες
Αθλητικές Οργανώσεις Δήμου Πατρέων

Κύριε Πρόεδρε,
Εν όψει της Μεγάλης Πορείας Αγώνα κατά της Ανεργίας Πάτρα-Αθήνα που έχουμε εξαγγείλει για τις 3-10 Απρίλη 2016, θα πραγματοποιήσουμε την Τρίτη 22 Μάρτη 2016 στις 6.30 μ.μ. , στο Press Room του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ευρεία σύσκεψη όλων των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Αθλητικών Φορέων της πόλης, με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή της τοπικής αθλητικής κοινότητας και την καλύτερη δυνατή οργάνωση της αγωνιστικής κινητοποίησης, στην οποία η πεζοπορία και η ποδηλατοδρομία προσδίδουν και έντονο αθλητικό χαρακτήρα.
Με την πεποίθηση ότι κανένας δεν μπορεί να παρακολουθεί αδιάφορα την εξαθλίωση ολοένα και περισσότερων συνανθρώπων – συμπολιτών μας και πολύ περισσότερο των νέων και θεωρώντας καθοριστική για την επιτυχία του αγώνα κατά της ανεργίας τη στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας από τους οργανωμένους αθλητικούς φορείς με την καθολική συμμετοχή της, σας καλώ στη σύσκεψη.
Το γεγονός ότι η ανεργία έχει αναδειχθεί πλέον σε μείζον κοινωνικό πρόβλημα που ζητάει επιτακτικά άμεση λύση καθιστά απαραίτητη την παρουσία σας στη σύσκεψη.
Η σύσκεψη είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο Δήμαρχος Πατρέων
Κώστας Πελετίδης

article

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s