Αλλοίωση αποτελέσματος;

Με το φτωχό μου το μυαλό …

Αν μία ομάδα, που είχε εξασφαλίσει την παραμονή της και δεν διεκδικούσε την είσοδο στα play off, αποφάσιζε από ένα σημείο του πρωταθλήματος να μην χτυπήσει κανένα παιχνίδι, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τους αντίστοιχους αγώνες, πόσο κοντά θα ήταν να την χαρακτηρίσουν ή να την κατηγορήσουν για «αλλοίωση αποτελεσμάτων» ή/και του πρωταθλήματος;

Αν στερήσουμε από μία ή δύο ομάδες του πρωταθλήματος τη δυνατότητα της προπόνησης … πόσο συντελούμε στην «αλλοίωση αποτελεσμάτων» των αγώνων τους.

Φταίει η ομάδα για αυτό ή/και αυτοί που στερούν τη δυνατότητα προπόνησης;

Στο Βοηθητικό Κλειστό του Τόφαλος που έκλεισε στη μέση της περιόδου και ενώ τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών είναι σε εξέλιξη υπάρχουν ή δεν υπάρχουν ομάδες που αναγκάζονται να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων τους ή και να υποβαθμίσουν κάποιες από αυτές; Υπάρχει ή δεν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος; Έχουν ή δεν έχουν ευθύνη όσοι πήραν τις αντίστοιχες αποφάσεις; Έχουν ή δεν έχουν θέση οι φορείς που έχουν την ευθύνη διεξαγωγής των πρωταθλημάτων;

Ας αφήσουμε το δάσος … και ας κοιτάξουμε το δέντρο.   Την ήττα εκτός έδρας με σκορ 74-58 γνώρισε χθες η ομάδα του Αίαντα με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο Κλειστό της Παναχαϊκής.

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 43-22 (23-10), 56-36 (13-14), 74-58 (18-22).

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναχαϊκή ΓΕ (Κοτσώνης): Μασουρας 8(1), Γκορτσιλας 2, Βασιλειάδης 14(1), Φιλόπουλος, Σφυρής, Νταβλούρος 2, Μαυροθαλασσίτης 6(2), Μαγουλάς, Πατσαρουχας 6, Νακόπουλος, Καραγιάννης 15, Σύψας 21(1).

Αίαντας ΑΣΑΑ (Φραγκισκάτος Λάμπρος): Φραγκισκάτος Κ., Γεωργίου 5, Τσιμπούκης, Δελάρτας 8(1), Ρουμελιώτης, Θεοδωρόπουλος 10, Στρέκλας 1, Ανδρουλάκης, Σταυρουλάκης 28(6), Φραγκισκάτος Γ. 3, Δριβίλας 1, Ροβολής 2.

Στατιστική του αγώνα

Παναχαϊκή ΓΕ

Αίαντας ΑΣΑΑ

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s