Το ΔΣ του Αίαντα ΑΣΑΑ…

Μετά την παραίτηση του Κώστα Σπανού το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Αραχωβιτίκων Ακταίου «Αίαντας» είναι:

Πρόεδρος

2014-09-08 19.40.13Πρόεδρος του Αίαντα ΑΣΑΑ επανεκλέχθηκε ο Τουβάκης Παναγιώτης επισφραγίζοντας την επιτυχημένη προηγούμενη θητεία του στο ίδιο πόστο.

Αντιπρόεδρος

2013-10-06 18.25.19Δεξί χέρι του Προέδρου και Αντιπρόεδρος του Αίαντα ΑΣΑΑ αναλαμβάνει ο Τουβάκης Νικόλαος. Στα εύκολα και στα δύσκολα ο Νίκος πάντα δίπλα μας.

Γενικός Γραμματέας

Μπακάλμπασης ΧρήστοςΕπανέρχεται στο πόστο του Γραμματέα του συλλόγου ο Χρήστος Μπακάλμπασης.

Ταμίας

androulakis.georgeΤο δύσκολο έργο της αναπλήρωσης του σπουδαίου έργου του Κώστα Σπανού ανέλαβε ο μέχρι τώρα υπεύθυνος του ιστότοπου του Αίαντα ΑΣΑΑ Ανδρουλάκης Γιώργος.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

2014-09-08 19.40.34Όσο και αν ψάξαμε δεν βρήκαμε πρόσωπο που να ταιριάζει καλύτερα στη θέση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων από ότι ο Καλαντζής Τάσος.

Γενικός Έφορος

Τουβάκης ΔημήτρηςΠίσω από κάθε αγώνα, επίσημο ή ανεπίσημο των αγωνιστικών τμημάτων από το παιδικό ως και τους άνδρες, βρίσκεται ο Τουβάκης Δημήτρης. Γενικός έφορος του Αίαντα ΑΣΑΑ με τη σφραγίδα πλέον.

Υπεύθυνος Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης

Φραγκισκάτος ΣάκηςΟ Φραγκισκάτος Διονύσης απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης όλων, γνωρίζει το μπάσκετ όσο λίγοι και έχει βάλει τη σφραγίδα του ως προπονητής στην άνοδο στην Α1 της ομάδας των ανδρών. Η μεταμόρφωση στην ατομική τεχνική όλων των παιδιών της ακαδημίας είναι έργο δικό του σε στενή συνεργασία με τους προπονητές της ομάδας. Αυτοδίκαια λοιπόν αναλαμβάνει Υπεύθυνος των Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s