Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ …

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Αραχωβιτίκων Ακταίου «Αίαντας» συγκροτήθηκε σε σώμα και με απόλυτη πλειοψηφία εξέλεξε:

Πρόεδρος

2013-10-06 18.24.37Πρόεδρος του Αίαντα ΑΣΑΑ επανεκλέχθηκε ο Τουβάκης Παναγιώτης επισφραγίζοντας την επιτυχημένη προηγούμενη θητεία του στο ίδιο πόστο.

Αντιπρόεδρος

2013-10-06 18.25.19Δεξί χέρι του Προέδρου και Αντιπρόεδρος του Αίαντα ΑΣΑΑ αναλαμβάνει ο Τουβάκης Νικόλαος. Στα εύκολα και στα δύσκολα ο Νίκος πάντα δίπλα μας.

Γενικός Γραμματέας

androulakis.georgeΟ μέχρι τώρα υπεύθυνος του ιστότοπου του Αίαντα ΑΣΑΑ Ανδρουλάκης Γιώργος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γραμματέα.

Ταμίας

Σπανός.ΚώσταςΣτο πρόσωπο του Σπανού Κώστα ο Αίαντας ΑΣΑΑ έχει βρει τον άνθρωπο που νοικοκύρεψε τα οικονομικά του και αποτελεί την ψυχή της ακαδημίας. Οργανωτικός … οπότε αυτοδίκαια το πόστο του Ταμία του ανήκει.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

kalantzis.tasosΌσο και αν ψάξαμε δεν βρήκαμε πρόσωπο που να ταιριάζει καλύτερα στη θέση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων από ότι ο Καλαντζής Τάσος.

Γενικός Έφορος

Τουβάκης ΔημήτρηςΠίσω από κάθε αγώνα, επίσημο ή ανεπίσημο των αγωνιστικών τμημάτων από το παιδικό ως και τους άνδρες, βρίσκεται ο Τουβάκης Δημήτρης. Γενικός έφορος του Αίαντα ΑΣΑΑ με τη σφραγίδα πλέον.

Υπεύθυνος Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης

Φραγκισκάτος ΣάκηςΟ Φραγκισκάτος Διονύσης απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης όλων, γνωρίζει το μπάσκετ όσο λίγοι και έχει βάλει τη σφραγίδα του ως προπονητής στην άνοδο στην Α1 της ομάδας των ανδρών. Η μεταμόρφωση στην ατομική τεχνική όλων των παιδιών της ακαδημίας είναι έργο δικό του σε στενή συνεργασία με τους προπονητές της ομάδας. Αυτοδίκαια λοιπόν αναλαμβάνει Υπεύθυνος των Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s