Αχ για τα παιδιά του μίνι …

Στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο κρίθηκε το παιχνίδι του μίνι με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Δυστυχώς, αρνητικό ρόλο έπαιξε μια κακή διαιτησία με πολλά λάθη εκατέρωθεν, που κατάφερε να παίξει καθοριστικό ρόλο 9 δεύτερα πριν το τέλος του παιχνιδιού, όταν σε φάση στο κέντρο του γηπέδου έδωσε φάουλ και τεχνική ποινή εναντίον του Αίαντα ενώ το σκορ ήταν στο +1 για τον Αίαντα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του και καμιά ομάδα δεν κατάφερε να αποσπαστεί στη διάρκεια του αγώνα.

Αξίζει να επισημανθεί ότι όπως προκύπτει από τις συνθέσεις των ομάδων οι επτά (7) από τους δέκα (10) παίκτες της Παναχαϊκής είχαν αγωνιστεί και στον αγώνα των δύο ομάδων για το μίνι Β πετυχαίνοντας 31 από τους 49 πόντους σε εκείνον τον αγώνα και τους 24 από του 26 σε αυτόν τον αγώνα.

Το γεγονός αυτό πρέπει να προβληματίσει την ΕΣΚΑΗ αλλά από την άλλη μεριά αναδεικνύει το βάθος των ακαδημιών του Αίαντα που αποζητά να μάθει στα παιδιά το μπάσκετ, το ένας εναντίον ενός, το μαν του μαν, και όχι το σκριν στη μπάλα και τη ζώνη που παίρνουν αποτελέσματα αλλά δεν βοηθούν στην ατομική τεχνική που είναι και το ζητούμενο σε αυτές τις ηλικίες.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 8-9(3-5), 16-19(8-10), 24-26(8-7).

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αίαντας ΑΣΑΑ (Σωτηρόπουλος Ν.): Παπαγεωργίου 3, Σπανός, Παπανδρεόπουλος 8, Καρυδάκης Ι. 6, Χριστόπουλος, Καρυδάκης Ν. 2, Μπαράκος 3, Γκίλας 2, Ζαμπαρας, Σταυρίδης.

Παναχαϊκή ΓΕ (Μυκωνιάτης Μ.): Κουτσούμπας, Κρόκος, Καραμπέτσος 6, Σωτηρόπουλος 6, Τσουνας 5, Τσιρώνης 2, Στεφανάτος 5, Μικες 2, Παπαναστασίου, Τριανταφυλλόπουλος.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s