Χαμηλή πτήση και ήττα 79-43 για τους u15 …

Βαριά ήττα με 79-43 γνώρισαν οι παίκτες κάτω των 15 του Αίαντα από την ανώτερη Απολλωνιάδα στο Κλειστό του Απόλλωνα.

Από το 1ο δεκάλεπτο οι παίκτες της Απολλωνιάδας μπήκαν δυνατά και πήραν κεφάλι στο σκορ διατηρώντας ένα πρόβάδισμα 8 πόντων με 22-14.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι παίκτες του Αίαντα με πολλά λάθη στην περιφέρεια και μονομέρεια στην επίθεση δεν κατάφεραν να κρατήσουν την επαφή με το σκορ και βρέθηκαν στο -24 με σκορ 46-22 στο ημίχρονο.

Στο 3ο δεκάλεπτο τον κύριο ρόλο έπαιξαν οι άμυνες και το σκορ έμεινε χαμηλά. Οι παίκτες της Απολλωνιάδας διεύρυναν και σε αυτό το δεκάλεπτο κατά 5 πόντους τη διαφορά και το σκορ έκλεισε στο 59-30.

Παρόμοια εικόνα και στο 4ο δεκάλεπτο όπου οι παίκτες του Απόλλωνα διεύρυναν περαιτέρω κατά 7 πόντους τη διαφορά φτάνοντας στο τελικό σκορ 79-43.

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 46-22 (24-8), 59-30 (13-8), 79-43 (20-13).

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΣ Απολλωνιάς: Θεοδωράκης 13, Μητρόπουλος, Παπαφωτίου 4, Πεφάνης 2, Σπανός, Κανελλόπουλος 6, Χριστόπουλος 2, Κυριαζής 6, Παρασκευόπουλος 20, Μπαζίνας 26.

Αίαντας ΑΣΑΑ: Μίχος 2, Δόγκαλης 11, Μπαράκος 6, Ανδρουλάκης Θ., Τσάκωνας 8, Ανδρουλάκης Σ. 1, Μουρίκης 3, Κατσίκης 2, Φραγκισκάτος 10.

Στατιστική του αγώνα

Που κρίθηκε το παιχνίδι: η Απολλωνιάδα παρουσιάστηκε πιο δυνατή στην περιφέρεια με Θεοδωράκη και Μπαζίνα όπου κατάφερε κλέβοντας πολλές μπάλες να φτάσει σε περισσότερες τελικές προσπάθειες, πολλές από αυτές μέσα από το ζωγραφιστό. Έτσι, με καλύτερες προϋποθέσεις κατάφερε να έχει διπλάσια απόδοση στην κατοχή που ερμηνεύει τη μεγάλη διαφορά στο σκορ. Από την άλλη μεριά, η κακή κυκλοφορία της μπάλας από την περιφέρεια του Αίαντα σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη στην πίεση, δεν έδωσε τη δυνατότητα να περάσει η μπάλα στο ζωγραφιστό και στους έμπειρους από το εφηβικό πρωτάθλημα παίκτες του Αίαντα να τελειώσουν τις φάσεις με καλύτερες προϋποθέσεις.

ΑΣ Απολλωνιάς

Αίαντας ΑΣΑΑ

1ο δεκάλεπτο

2ο δεκάλεπτο

3ο δεκάλεπτο

4ο δεκάλεπτο

 

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s