Βραβείο για τον Μάριο …

Βραβείο για τον παίκτη της εφηβικής ομάδας Μάριο Κάβουρα σε διαγωνισμό Συλλογής Οικονομικού Άρθρου. Μπράβο Μάριε.
Το Εντελβαις κάθε χρόνο συμμετέχει σε περισσότερες από 30 δράσεις που αφορούν την νεολαία και έχουν να κάνουν με τη μάθηση, τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία. Στα πλαίσια λοιπόν αυτού του σχεδιασμού στήριξης της νεολαίας, ήταν βασικός χορηγός της λαμπρής ημερίδας -εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 στην Αίθουσα Τελετών του ΠΠ «Οδυσσέας Ελύτης» απο το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό Συγγραφής Οικονομικού Άρθρου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με αξιόλογες δουλειές γεγονός που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο της νεολαίας μας και ιδιαίτερα όταν τους δίνεται η ευκαιρία να το εκφράσει!!
Αξίζει εδω να αναφέρουμε τους βασικούς συντελεστές αυτής της προσπάθειας, τον Σχολικό Σύμβουλο Δρ. Γεράσιμο Πομώνη και τον Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΠ, Καθηγητή Κωνσταντίνο Συριόπουλο.
Τα βραβεία στο Διαγωνισμό Συγγραφής Οικονομικού Άρθρου απονεμήθηκαν στους εξής μαθητές: Α) 1ο Βραβείο, Σκαμπαρδώνη Αναστασία (4ο ΓΕΛ Πάτρας), 2ο Βραβείο, Καλαβρουζιώτης Κωνσταντίνος (9ο ΓΕΛ Πάτρας), 3ο Βραβείο, Παππάς Λεωνίδας (7ο ΓΕΛ Πάτρας).Β) 1ο Βραβείο, Κάβουρας Μάριος (ΓΕΛ Ρίου), 2ο Βραβείο, Τριανταφυλλοπούλου Γεωργία (8ο ΓΕΛ Πάτρας), 3ο Βραβείο, Ζορμπά Καλλιόπη (7ο ΓΕΛ Πάτρας).

Αναδημοσιεύουμε από την «Πελοπόννησο» εδώ

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s