Η Α φάση του εφηβικού σε αριθμούς …

Ολοκληρώθηκε η Α φάση του εφηβικού πρωταθλήματος 2013-2014 με την ομάδα του Αίαντα να προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα συγκεντρωτικά στατιστικά των παικτών του Αίαντα.

Αξιολόγηση

Ανδρούτσος Αλέξανδρος

Ο πολυτιμότερος παίκτης σύμφωνα με την αξιολόγηση (efficiency) στην Α φάση για τον Αίαντα ήταν ο Ανδρούτσος Αλέξανδρος με μέση αξιολόγηση 14,6 ανά αγώνα. Εστιάζοντας στους μικρούς της ομάδας (1998 και 1999) ο Ανδρουλάκης Σίλας έχει την καλύτερη αξιολόγηση.

Πόντοι

Γεωργίου Αλέξανδρος

Στους 10 αγώνες της Α φάσης οι παίκτες του Αίαντα πέτυχαν 526 πόντους. Τους περισσότερους πόντους τους πέτυχε ο Γεωργίου Αλέξανδρος αφού πέτυχε το 20% των πόντων της επίθεσης. Καλύτερος μικρός (1998 και 1999) ο Κατσίκης Θεόδωρος που πέτυχε το 2% των πόντων.

Βολές

Γεωργίου Αλέξανδρος

Στη Α φάση του εφηβικού οι παίκτες του Αίαντα ευστόχησαν σε 83 βολές. Τη μερίδα του λέοντος την είχε ο Γεωργίου Αλέξανδρος αφού εκτέλεσε εύστοχα το 30% των βολών αυτών. Στους μικρούς (1998 και 1999) πρώτος ο Κατσίκης Θεόδωρος.

Δίποντα

Ανδρούτσος Αλέξανδρος

Από τα 168 εύστοχα δίποντα της Α φάσης τα περισσότερα τα είχε ο Ανδρούτσος Αλέξανδρος που είχε το 20% των εύστοχων διπόντων. Από τους μικρούς ο Κατσίκης Θεόδωρος έχει τα περισσότερα εύστοχα δίποντα.

Τρίποντα

Σωτηρόπουλος.Αλέξανδρος

 

Στη λίστα με τα περισσότερα τρίποντα φιγουράρει ο Αϊβατζής Χρήστος εκτελώντας το 57% των εύστοχων τριπόντων των εφήβων του Αίαντα.

Κοιτάζοντας ψηλά

Τα ριμπάουντ

Συμεωνίδης Θεόδωρος

Οι παίκτες του Αίαντα μάζεψαν 321 ριμπάουντ στους αγώνες της Α φάσης. Πρώτος στον τομέα αυτό ο Συμεωνίδης Θεόδωρος μαζεύοντας το 20% των ριμπάουντ του Αίαντα. Από τους μικρούς πρώτος ο Ανδρουλάκης Σίλας που μάζεψε το 2%.

Τα κοψίματα

Συμεωνίδης Θεόδωρος

Το φόβητρο των αντιπάλων αποτέλεσε ο Συμεωνίδης Θεόδωρος που είχε το 50% των 18 κοψιμάτων της ομάδας στους αγώνες της Α φάσης.

Η πίεση και η ταχύτητα

Οι ασίστ

Γεωργίου Αλέξανδρος

Στους αγώνες της Α φάσης οι παίκτες του Αίαντα πραγματοποίησαν 58 ασίστ. Πρώτος σε αυτόν τον τομέα αναδείχτηκε ο Γεωργίου Αλέξανδρος πραγματοποιώντας το 33% των ασίστ της ομάδας ενώ από τους μικρούς (1998 και 1999) πρώτος ήταν ο Ανδρουλάκης Σίλας.

Τα κλεψίματα

Γεωργίου Αλέξανδρος

Οι παίκτες του Αίαντα κατάφεραν να κλέψουν 143 φορές την μπάλα από τους αντιπάλους. Πρώτος στον τομέα αυτό αναδείχτηκε ο Γεωργίου Αλέξανδρος πραγματοποιώντας το 25% των κλεψιμάτων της ομάδας. Πρώτος από τους μικρούς ο Κατσίκης Θεόδωρος με 4% των κλεψιμάτων.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s